Nastavitve piškotkov
Osnovni meni
Domov
Predstavitev
Osnovni podatki in naročanje
Spletne povezave
Kontakt
Zanimivosti
Novice

 

Telefon za naročanje

in informacije 

040  804  809 

02 741 09 31  

 

 

 

 
Predstavitev Natisni E-pošta

S prvim oktobrom 2007 je pričela z delom

Ambulanta splošne medicine in medicine dela, prometa in športa Vesna Mele, dr. med. spec. MDPŠ

Vodim jo Vesna Mele dr.med. specialist medicine dela, prometa in športa. V ambulanti izvajamo dejavnosti osnovnega zdravstvenega varstva kot koncesionarji in dejavnost medicine dela, prometa in športa. Tako lahko uporabniki naših storitev dobijo na enem mestu vse potrebne zdravstvene storitve.

Vloga medicine dela, prometa in športa ni samo v izvajanju pregledov pred zaposlitvijo in predpisanih preventivnih pregledov ampak mnogo širša. Zdravnik medicine dela je lahko dragocen svetovalec vodstvu podjetja pri zagotavljanju vseh ukrepov na področju varnosti in zdravja pri delu. V vsakdanji praksi so pomembni nasveti in prenašanje znanj, ki jih danes ponuja sodobna medicina dela. Z upoštevanjem vseh ukrepov lahko tudi pomembno vplivamo na zmanjševanje stroškov.

Tisti, ki ste že sodelovali z nami, veste, da lahko pričakujete kakovostno storitev ter ustrezen strokovni nasvet pri skoraj vsakem problemu, ki nastaja na področju zdravja pri delu.

Tisti, ki pa se na novo odločate o pooblaščenem zdravniku medicine dela ali o kakovostnem izvajanju te funkcije v podjetju, pa boste zagotovo cenili sodobno opremo za izvajanje storitev ter pripravljenost pomagati z nasvetom. Pri tem se po potrebi vključujejo tudi strokovnjaki iz drugih področij zdravstva, s katerimi sodelujemo.

 

Naša ambulanta vam ponuja naslednje storitve:

 Preventivne zdravstvene preglede Dejavnost pooblaščenega zdravnika 
 Predhodni zdravstveni pregledi  Analize in zdravstvene ocene delovnega mesta za oceno tveganja
 Obdobni zdravstveni pregledi  Sodelovanje in svetovanje glede tveganj, ki so povezana z delom
 Pregledi voznikov vseh kategorij  Ugotavljanje in proučevanje vzrokov za nastanek poklicnih bolezni
 Pregledi športnikov  Predlaganje ukrepov za utrjevanje zdravja delavcev
 Pregledi za posest in nošenje orožja  Svetovanje

Pri izbiri načina sodelovanja z vami, smo se pripravljeni v največji meri prilagoditi vašim potrebam, seveda ob upoštevanju drugih obveznosti.

Pri dolgoročnem sodelovanju in večjem številu pregledov ali drugih storitev, smo se pripravljeni dogovoriti o posebnih pogojih za vaše podjetje ali ustanovo.

Potrudili se bomo, da bodo tudi ostale zahtevane storitve, ki jih za nas opravljajo drugi izvajalci, konkurenčne in opravljene z največjo strokovnostjo.

Sodelavci v ambulanti se bomo potrudili, da vam bodo kakovostne opravljene storitve omogočale ustrezno kadrovanje z optimalnimi učinki in minimalnimi stroški. Enako kakovost ponuja ambulanta tudi na področju kurativne medicine. Bolnike obravnavamo skladno s smernicami osnovnega zdravstvenega varstva pod enakimi pogoji kot javne ustanove.

 

Lep dan vam želi tim ambulante

Vesna Mele dr. med. spec MDPŠ

Marta Hanžekovič dipl. medicinska sestra

Manica Krsmanovič med. sestra

in ostali sodelavci

 
Naprej >
No Image
..:: Copyright ©2007, Aries-IT ::..